Kontakt os: stinea@stinea.dk / +45 61 65 91 32

Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Fragt

* I Danmark sendes online ordrer fragtfrit til pakkeshop ved køb for mere end kr. 299,-. Fragten er altid baseret på billigste fragtmetode - det vil sige uden omdeling. Ved valg af levering til erhvervsadresse og ved køb for under kr. 299,- tillæges et forsendelsesgebyr på 19 kr.


Ved levering til udlandet tillægges et gebyr efter fragtleverandørens gældende normaltakster. Handler du fra et land uden fra EU, som Norge eller Schweiz, gør vi opmærksom på, at eventuelle told- og momsgebyrer kan bliver tillagt forsendelsen og opkrævet ved modtagelsen. 


Når din pakke afsendes, modtager du en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken. Vi gør endvidere opmærksom på, at du som kunde er ansvarlig for at angive den korrekte leveringsadrasse og at en evt. erhvervsadresse er bemandet i normal arbejdstid. Såfremt dette ikke overholdes forbeholder vi os retten til at fakture kunden evt. omkostninger fra GLS med om- eller genlevering. 

I tilfæde, hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i GLS pakkeshoppen, forebeholder vi os retten til at fakturere kunden evt. omkostninger fra GLS for returforsendelse eller genlevering.


Fragtfrit gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og er altid baseret på billigste fragtmetode.

 

Særligt vedr. levering til Norge
Norge er ikke et EU medlemsland, og reglerne om fri handel inden for EU, er derfor ikke gældende, når du skal fragte varer til Norge.Ved fragt til Norge af varer på en værdi over NOK 350 inkl. fragt skal du som kunde betale told og moms i Norge. Toldreglerne foreskriver at tolden beregnes på baggrund af varens indkøbspris plus fragt. Vi sender altid varer til Norge med UPS, og eventuelle told-, moms- og administrationsgebyrer kan blive tillagt forsendelsen og opkrævet ved modtagelse af forsendelsen. 

 

Leveringstider

Ordrer afgivet inden kl. 12 på hverdage afsendes normalt samme dag. Der tages forbehold for særligt travle dage og højtider. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 1-2 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer og tager kontakt til dig, såfremt du bestiller en vare som er udsolgt.

 

Betaling med Visa / Visa Electron/ Mastercard / American Express / PayPal / MobilePay 

Ved betaling med ovenstående kort trækkes beløbet først, når ordren er afsendt. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne indtastes og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Stinea.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Gebyrer kan forekomme på visse korttyper. I tilfælde af gebyr vil dette tydeligt fremgå inden betalingen godkendes. De 3 kontrolcifre som skal indtastes ved betaling med kort, er de sidste 3 cifre der står bag på kortet.

 

Priser

Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og er inklusiv moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Nords normale takster. Vi tager forbehold for eventuelle told- og momsgebyer, hvis du handler uden for EU.

 

Betaling

Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK medmindre andet sproglag vælges.

 

Sikker betaling på nettet

STINE A JEWELRY er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linie direkte til PBS. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes på din konto, når smykkerne sendes afsted. Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort/Visa Dankort

 

Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden.

 

Returnering og fortrydelsesret

De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.stinea.dk har du altid 14 dages fuld returret. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail eller brev senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen til STINE A Jewelry. Pengene gives ikke retur, hvis du ønsker at bytte mere end 14 dage efter modtagelse, herefter ombyttes KUN til anden vare.


Ifølge reglerne for nethandel har forbrugeren følgende muligheder:

  • Fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt

  • En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

  • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren selv betale.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, inkl. returneres i STINE A Jewelrys originale smykkeæske. Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

I tilfæde, hvor du som kunder nægter at modtage pakken eller ikke afhenter pakken i GLS pakkeshoppen, forebeholder vi os retten til at fakturere kunden evt. omkostninger fra GLS for returforsendelse eller genlevering.

 

Hvordan returnerer jeg en ordre? 

Du skal pakke din ordre med en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura påført årsag til returneringen og lægge den i en beskyttende kuvert/pakke. Mærk pakken "Returvarer". Vi anbefaler at returnere med registreret post i forhold til forsendelsens værdi.

Pakken skal sendes til:

STINE A Jewelry ApS
Fællesskabet Lygten
Lygten 2C, 3. sal, 320
2400 København NV.


Vi gør opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker på posthuse eller i pakkeshops. Alle returforsendelser skal sendes direkte til vores erhversadresse, som angivet ovenfor.


Vi gør opmærksom på, at ved varer købt på vores kontor på Lygten 2C ombyttes kun til anden vare eller gavekort. Pengene gives ikke retur.

Vi modtager ikke kunder på adressen i København og henviser til, at alle returvarer sendes til den angivne adresse.

 

Reklamationsret

Reklamationer kan kun behandles ved fremvisning af gyldig kvittering. 

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få erstattet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.

 

Kundeservice

STINE A Jewelry kundeservice har åbent mandag-torsdag kl. 9-15, samt fredag kl. 9-14. Du er velkommen til at ringe på tlf. +45 6165 9132 i dette tidsrum eller sende en e-mail til kundeservice@stinea.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.


Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

 

Konkurrencer

Er der ikke meldt tilbage fra vinderen af en konkurrence inden 30 dage, fratræder retten til modtagelse af gave, da den vil være givet videre til en anden vinder. (konkurrencer på hhv. Facebook og Instagram)