RETUR

Denne returpolitik gælder kun for varer købt på www.stinea.dk.

Er dine varer købt hos en af vores forhandlere, beder vi dig kontakte den pågældende forhandler.

Som kunde hos www.stinea.dk har du altid 14 dages fuld returret - gældende fra den dag, du har modtaget din ordre. Pengene gives ikke retur, hvis du ønsker at bytte mere end 14 dage efter modtagelse, herefter ombyttes KUN til anden vare.

Læs mere under Handelsbetingelser her

Sådan returnerer du en vare købt på www.stinea.dk

1. Send en mail til kundeservice@stinea.dk og giv os besked om, hvilke varer du ønsker at returnere. Skriv gerne dit ordrenummer i emnefeltet.
    Når du har gjort dette, har du 14 dage til at sende pakken retur til os. 

2. Udfyld den returformular, der fuldte med din ordre eller download formularen her.

3. Pak varerne i deres originale emballage, som da du modtog dem og vedlæg den udfyldte returformular.

4. Ved brug af fortrydelsesretten afholder køber selv omkostninger til returforsendelse. Vi anbefaler, at din returpakke sendes med GLS som anbefalet eller registreret post.


Send det hele til:

STINE A Jewelry
Lygten 2C, 3. sal, 320
2400 København NV
Mrk. Retur

Din returforsendelse behandles senest inden for 14 dage fra modtagelse. Ved refundering af pengene kan der gå op til 5 hverdage, før end pengene er retur på din konto.

Alle returnerede varer skal være ubrugte, i samme stand som ved modtagelsen og i besiddelse af alle mærker, samt den originale emballage.
Når vi har modtaget din returnering - og de ovennævnte betingelser er opfyldt, vil din returnering blive behandlet hurtigst muligt. Du vil modtage en e-mail og dine penge vil blive refunderet til dig, på samme måde som betalingen blev foretaget.


Bemærk: Varerne skal returneres til vores hovedkontor. Vi gør opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker på posthuse eller i pakkeshops. Alle returforsendelser skal sendes direkte til vores erhversadresse, som angivet ovenfor.
Vær opmærksom på, at DAO ikke leverer i dagstimerne, og derfor leveres pakkerne i en pakkeshop, hvor vi ikke har mulighed for at afhente den.


Varer købt på vores kontor på Lygten 2C ombyttes kun til anden vare eller gavekort. Pengene gives ikke retur.

 My Wishlist (0)