Kontakt os: stinea@stinea.dk / +45 61 65 91 32

Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

MED GOD PLEJE HOLDER SMYKKERNE LÆNGERE

Tillykke med dine nye STINE A smykker

 

Vi ønsker, at dine nye smykker holder sig pæne i lang tid. Derfor får du her nogle tips til, hvordan du passer bedst på dem.

Dine smykker er lavet i sterlingsølv 925 og belagt med 18 karat guld, sort- eller hvidrhodinering.

Alle smykker bliver med tiden slidte, hvilket går udover belægningen, som kan blive slidt af. Undgå derfor at bære smykkerne under rengøring, opvask, badning, sport, havearbejde, og når du sover. Det er også en god idé, at smykket ikke kommer i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume og lignende, da disse slider på belægningen.

Man kan desværre ikke undgå, at smykkerne ilter og kan blive mørke, når de er i kontakt med luft og fugt. Vi anbefaler, at smykkerne opbevares i plexibokse eller tætlukkede plastposer et tørt sted, når de ikke er i brug.

Holdbarheden af et smykke afhænger desuden af den enkelte persons PH-værdi, og det er derfor meget individuelt, hvordan et smykke holder og ældes.

 

Velkommen til Stine A universet

 

Materialer

 

STINE A fremstiller smykker i ædelmetal og ædelsten, samt zirkoner. Vi synes at ædle materialer gør et smykke ekstra lækkert – og den gode kvalitet er lig med lang holdbarhed.

STINE A smykker er udarbejdet i ren sterlingsølv 925 og kan være forgyldt med 18 og 24 karat guld, eller rhodineret i sort eller hvid. Forgyldningen er fra 1-3 mikron - alt efter smykkets funktion, hvilket er en meget kraftig forgyldning.

STINE A foretrækker ”silk finish” på smykkerne, da det efter vores opfattelse giver et mere eksklusivt look. Dette kan bedst ses på de forgyldte smykker og sølvsmykkerne. Alle ædelmetaller er nikkelfri, jvf. den danske lovgivning. Alle smykker stemples med både holdigheds- og navnestempel.

STINE A er kontroleret af ædelmetalkontrollen og registreret med navnestemplet "SAJ" (STINE A Jewelry). Ædelmetal-kontrollen er en virksomhed, der på vegne af staten kontrolerer, at lødigheden af metallerne i smykkerne lever op til de danske regler.

 

Reklamationsret

 

Reklamationsret

Når du handler hos STINE A Jewelry har du 2 års reklamationsret på alle smykker udfra følgende betragtning: Vi skelner mellem produktionsfejl og slitage. Se mere herom nedenfor. Ved reklamation reparerer vi smykket eller ombytter til et nyt. Ved indlevering af reklamationer skal gyldig kvittering altid fremvises.

Hvad er en produktionsfejl?

Produktionsfejl dækker over fejl på en ædelsten eller støbefejl i materialet, eller andre fejl, der var tilstede ved købstidspunktet. Indenfor reklamationsperioden dækker vi alle produktionsfejl.

Hvad dækker slitage over?

Slitage betyder, at produktet har været brugt over længere tid. Slitage er ikke omfattet af reklamtionsretten. Skader der er opstået som følge af forkert brug eller mishandling af produktet er heller ikke dækket af reklamtionsretten. Smykker der er overfladebehandlet (fx. forgyldte eller sort rhodinerede smykker) vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen vil slides af, jo mere du bruger smykket. Dette betragtes som slitage og er ikke dækket af reklamationsretten.