Kontakt os: stinea@stinea.dk / +45 61 65 91 32

Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

Baroque Pearl Necklace - Soft Vanilla and Bubblegum

Baroque Pearl Necklace - Soft Vanilla and Bubblegum
En lækker, farverig halskæde - lige til at spise. Denne skønne halskæde består af et væld af smukke, multifarvede barokperler i unikke former. Det skønne mix af farver bringer minder om sol og sommer, og med denne halskæde kan du sætte prikken over i'et på ethvert look. Kæden er perfekt til at mixe med andre smukke perlekæder i forgyldt sølv.

Materiale:
18 karat forgyldt sterling sølv
Farvede barokperler.

Mål: 35 cm. inklusiv lås og extension kæde på 7 cm

Find inspiration til dit look ved at følge vores univers på Facebook og Instagram

Varenummer: 2027-02-OS
700,00 DKK
/stk.
X
ELLER
Levering

Din ordre der placeres på en hverdag før kl. 12, bestræber vi os på at behandle og afsende samme dag. Leveringen af pakken vil ske imellem mandag til fredag. En ordre placeret hen over en weekend eller på de danske helligdage, vil blive behandlet den efterfølgende arbejdsdag.

Normale leveringstider er typisk 1-2 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet.

Vi kan ikke tilbyde levering på en særlig dag eller tidspunkt, da alle ordre bliver behandlet i kronologisk rækkefølge.

For yderligere information om vores levering se under Handelsbetingelser.

Retur & Bytte

Vi håber, at du bliver glad for dine magiske darlings men hvis købet ikke var det rette, er du velkommen til at returnere varen til os, som du ønsker refunderet.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Din fortrydelsesret starter fra den dag ordren blev modtaget af enten dig eller en anden person. Ønsker du at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail senest 14 dage efter du har modtaget din ordre. Herefter har du yderligere 14 dage til at din returvare skal være modtaget hos os.

Ønsker du at bytte en vare til en anden, skal du blot returnere varen til os og afgive en ny ordre på vores hjemmeside.

Læs mere om returnering under vores Handelsbetingelser.

Smykkepleje

Pas godt på dine Stine A smykker – så holder magien længere!

Vi ønsker, at dine nye smykker holder sig pæne i lang tid. Derfor får du her nogle tips til, hvordan du passer bedst på dem.

 • - Undgå at bære smykkerne under rengøring, opvask, badning, sport og havearbejde
 • - Tag dine smykker af, når du sover.
 • - Undgå at smykkerne kommer i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume og lignende, da disse slider på belægningen.
 • - Opbevar dine smykker i en plexiboks eller i tætlukkede zip-poser et tørt sted

Læs mere om, hvordan du passer på dine smykker under Råd og Service

#stineajewelry

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

 • Pudseklud til smykker

  Pudseklud til smykker

  Pudseklud til smykker. Fjerner snavs og bringer glansen tilbage til dine smykker. Kan bruges mange gange og både til guld og sølv.
  75,00 DKK
 • Baroque Pearl Necklace with Pink, Beige & Mint Green Mix

  Baroque Pearl Necklace with Pink, Beige & Mint Green Mix

  Cool og lækker perlehalskæde med en række af smukke barokperler i forskellige farver og unikke former. De delikate farver med et strejf af perlemor giver et skønt farvespil. Kæden er desuden pyntet med en facetsleben blomst af sart lyserød perlemor, samt en stjerne af hvid perlemor, der tilføje magiske detaljer til kæden. Vær opmærksom på, at perlerne kan variere i både farve og størrelse, ligesom nogle perler kan have små skønhedsfejl og ujævnheder, da ikke to er ens.
  900,00 DKK
 • Short Midnight Moon Necklace Gold with Five Pendants

  Short Midnight Moon Necklace Gold with Five Pendants

  Super fin og cool halskæde i forgyldt sterlingsølv. Kæden har fem fine, forskellige vedhæng - et skønt mix af ædelsten, perlemor og ferskvandsperler. I midten sidde en stor, unik måneformet ferskvandsperle. Det flotte mix af farver og ædelsten komplimenterer hinanden smukt og givet en masse liv til kæden. Bær den alene eller mix sammen med andre fine kæder i forgyldt. Halskæden er justerbar i længden. Vær opmærksom på at da månen er en kultiveret ferskvandsperle kan den variere i både farve og størrelse og nogle perler kan have små skønhedsfejl og ujævnheder, da ikke to er ens.
  760,00 DKK
 • White Midnight Necklace with Moon, Star and Multicolor Stones

  White Midnight Necklace with Moon, Star and Multicolor Stones

  Beskrivelse: Farverig halskæde med en flot perle formet som en måne, en fin stjerne af perlemor og farverige ædelsten og indfarvede perler

  Vær opmærksom på at da månen er en kultiveret ferskvandsperle kan den variere i både farve og størrelse og nogle perler kan have små skønhedsfejl og ujævnheder, da ikke to er ens.

  Materiale:
  18 karat forgyldt sterling, Hvid ferskvandsperle, Perlemor, Indfarvede Perler
  Ædelsten: Gul Jade, Cherry kvarts, Orange jade, Amethyst, Grøn jade, Amazonit, Røgfarvet kvarts, Pink jade, Rainbow moon stone, Blå Jade, Brun agat, Grøn Onyx

  Mål: Kædelængde: 34 cm cm inkl. forlængelseskæde på 7 cm

  600,00 DKK