SMYKKEPLEJE

Vi ønsker, at dine nye smykker holder sig pæne i lang tid. Derfor kan du herunder læse mere om vores smykker, samt få nogle tips til, hvordan du passer bedst på dem:

- Dine smykker er lavet i 925 sterlingsølv og belagt med 18 karat guld eller rhodium (sterlingsølv).

- Alle smykker bliver med tiden slidte, hvilket betyder at belægningen kan blive slidt og miste glans.

- Vi anbefaler, at du ikke bærer smykkerne under rengøring, opvask, badning, sport, havearbejde, og når du sover

- Vi anbefaler desuden, at smykket ikke kommer i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume, makeup og lignende, da disse slider på belægningen eller kan misfarve smykkerne

- Man kan desværre ikke undgå, at smykkerne ilter og kan blive mørke, når de er i kontakt med luft og fugt

- Vi anbefaler, at smykkerne opbevares i plexibokse eller tætlukkede plastposer et tørt sted, når de ikke er i brug.

- Ens PH-værdi kan også påvirke guldbelægninge, og det er derfor meget individuelt, hvordan et smykke holder og ældes.

- Smykker holder sig faktisk smukkest og pænest af at være i brug

- Det er klart, at smykker som ikke er lavet i massiv guld ikke holder evigt, men ovenstående råd hjælper til at de holder meget, meget længe.

 

Find vores pudseklud HER

 

Materialer

 

STINE A Jewelry smykker er udarbejdet i ren sterlingsølv 925 og kan være forgyldt med 18 karat guld eller belagt med rhodium. Vi benytter udelukkende ædelmetal, samt ædelsten og zirkoner. Vi synes at ædle materialer gør et smykke ekstra lækkert – og den gode kvalitet er lig med lang holdbarhed.

 

Alle ædelmetaller er nikkelfri, jvf. den danske lovgivning. Alle smykker stemples med både holdigheds- og navnestempel (925 + SAJ).

 

STINE A Jewelry er kontroleret af ædelmetalkontrollen og registreret med navnestemplet "SAJ" (STINE A Jewelry). Ædelmetal-kontrollen er en virksomhed, der på vegne af staten kontrolerer, at lødigheden af metallerne i smykkerne lever op til de danske regler.

 

Reklamationsret

 

Når du handler hos STINE A Jewelry har du 2 års reklamationsret på alle smykker udfra følgende betragtning: Vi skelner mellem produktionsfejl og almindelig slitage. Se mere herom nedenfor. Ved reklamation reparerer vi smykket eller ombytter til et nyt. Ved indlevering af reklamationer skal gyldig kvittering altid fremvises.


Hvad er en produktionsfejl?

Produktionsfejl dækker over fejl på en ædelsten eller støbefejl i materialet, eller andre fejl, der var tilstede ved købstidspunktet. Indenfor reklamationsperioden dækker vi alle produktionsfejl.

 

Hvad dækker slitage over?

Slitage betyder, at produktet har været brugt over længere tid. Slitage er ikke omfattet af reklamtionsretten. Skader der er opstået som følge af forkert brug eller mishandling af produktet er heller ikke dækket af reklamtionsretten (Læs afsnittet ovenfor om smykkepleje). Smykker der er overfladebehandlet (fx. forgyldte) vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen vil slides af jo mere du bruger smykket. Dette betragtes som slitage og er ikke dækket af reklamationsretten.

 My Wishlist (0)