Fragt

I Danmark sendes fragtfrit ved køb for mere end 7.000 kr./ex moms og altid baseret på billigste fragt metode med levering.

Ved køb for under 7000 kr./ex moms tillægges et fragtgebyr på 65 kr.

Ved køb for 1.500 kr. og derunder tillægges endvidere et ekspeditionsgebyr på 100 kr.

Ved levering til udlandet lægges et gebyr efter Post Nords/GLS gældende normaltakster. Du vil modtage en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken.

Fragtfri kampagner gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og er altid baseret på billigste fragt metode.

 

Leveringstider

Ordre afgivet inden kl. 12 afsendes normalt samme dag. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 5-7 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Som modtager er du ansvarlig for at tjekke, at alle varer på ordren er modtaget, samt at varerne ikke er beskadiget under forsendelsen. Skulle der være mangler på ordren eller sket skader på varerne, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

 

Priser

Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og er eksklusiv moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Nords/GLS normale takster.

 

Betaling 

Transaktionsvalutaen der benyttes, er DKK medmindre andet sproglag vælges. Alle kunder kreditvurderes fra ordre til ordre i samarbejde med eksterne eksperter. kreditaftaler indgås individuelt og kan opsiges og ændres uden varsel. I tilfælde af manglende betalinger af udestående faktura forbeholder vi os retten til at kræve up-front betaling ved de 3 efterfølgende ordre, således at betaling modtages inden afsendelse af ordre.

 

Ejendomsforbehold

STINE A Jewelry forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med renter og omkostninger er betalt.

 

Online salg af STINE A Jewelry produkter

For at forhandle STINE A Jewelry online skal I overholde vores marketing ”søgeordsklausul”, i forhold til at KØBE net-baserede søgeordsannoncering. Det betyder, at vores individuelle stylenavne (som fx DANCING CHAINS BEHIND EAR-EARRING eller blot DANCING CHAINS eller afarter her af) og STINE A Jewelry brandet generelt, så som STINE A Jewelry eller STINE A IKKE må indgå på nogen måde i betalt søgeordsannoncering (dette gælder også sammensatte ord som fx STINE A Øreringe eller Halskæder STINE A Jewelry).

 

Den aktuelle liste ud over brandnavn med alle STINE A Jewelry stylenavne som er omfattet af ovenstående kan findes her 

Password: stineapress

 

Forbuddet gælder alle søgemaskiner, SoMe platforme og evt. 3. parts samarbejder der sælger STINE A Jewelry online. Annoncering på egne sites, bannerannoncering evt. med fotos og redaktionel omtale, samt infomercials er ikke omfattet af klausulen.

 

Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden.

 

Kundeservice

STINE A Jewelry kundeservice har åbent alle hverdag fra kl. 10-12. Man er velkommen til at ringe på tlf. +45 6165 9132 i dette tidsrum eller sende en e-mail til service@stinea.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Reklamationer

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at vi erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Vi bytter ikke en vare, som er defekt grundet slitage, uheld eller forkert brug. Ved alle reklamation skal gyldig købskvittering fremvises. Vi kan ikke behandle reklamationer uden købsbevis.

 

Pakken skal sendes til:

Stine A Jewelry ApS
Lygten 2C, 3. sal, 320
2400 København NV

 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

 

 My Wishlist (0)