Fragt

I Danmark sendes fragtfrit ved køb for mere end 7.000 kr./ex moms og altid baseret på billigste fragt metode med levering.

Ved køb for under 7.000 kr./ex moms tillægges et fragtgebyr på 52 kr. ex. moms.

Ved køb for 1.500 kr. og derunder tillægges endvidere et ekspeditionsgebyr på 100 kr. ex. moms

Ved levering til udlandet lægges et gebyr efter Post Nords/GLS gældende normaltakster. Du vil modtage en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken.

Fragtfri kampagner gælder kun i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) og er altid baseret på billigste fragt metode.

 

Leveringstider

Ordrer afgivet inden kl. 12 afsendes normalt samme dag - der tages dog forbehold for travle dage og perioder, samt udsolgte varer eller uforsete udfordringer. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 5-7 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Som modtager er du ansvarlig for at tjekke, at alle varer på ordren/den medfølgende følgeseddel er modtaget, samt at varerne ikke er beskadiget under forsendelsen. Skulle der være mangler på ordren eller sket skader på varerne, bedes du kontakte os senest 3-5 hverdage fra modtagelsen. Ellers har vi ikke mulighed for at undersøge evt. fejl og mangler. 

 

Priser

Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og er eksklusiv moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Nords/GLS normale takster.

 

Betaling 

Transaktionsvalutaen der benyttes, er DKK medmindre andet sproglag vælges. Alle kunder kreditvurderes fra ordre til ordre i samarbejde med eksterne eksperter. kreditaftaler indgås individuelt og kan opsiges og ændres uden varsel. I tilfælde af manglende betalinger af udestående faktura forbeholder vi os retten til at kræve up-front betaling ved de 3 efterfølgende ordre, således at betaling modtages inden afsendelse af ordre.

 

Ejendomsforbehold

STINE A Jewelry forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil hele købesummen med renter og omkostninger er betalt.

Som STINE A forhandler stilles der diverse display og POS materiale til rådighed, samt montre, hvis dette ønskes. B2B forhandlere betaler et mindre engangsbeløb for lån af montre og display. Montrer og display er kun forbeholdt udstilling af STINE A Jewelry smykker og må ikke benyttes til at udstille andre brands. Ophører dit samarbejde med STINE A Jewelry skal montrer, samt alt display returneres til STINE A Jewelry.

Online salg af STINE A Jewelry produkter

For at forhandle STINE A Jewelry online skal B2B kunder overholde vores marketing ”søgeordsklausul”, i forhold til at KØBE net-baserede søgeordsannoncering. Det betyder, at STINE A Jewelrys individuelle stylenavne (som fx DANCING CHAINS BEHIND EAR-EARRING eller blot DANCING CHAINS eller afarter heraf) og STINE A Jewelry brandet generelt, så som STINE A Jewelry eller STINE A IKKE må indgå på nogen måde i betalt søgeordsannoncering (dette gælder også sammensatte ord som fx STINE A Øreringe eller Halskæder STINE A Jewelry).

 

Den aktuelle liste ud over brandnavn med alle STINE A Jewelry stylenavne som er omfattet af ovenstående kan findes her 

Password: stineapress

 

Forbuddet gælder alle søgemaskiner, SoMe platforme og evt. 3. parts samarbejder der sælger STINE A Jewelry online. Annoncering på egne sites, bannerannoncering evt. med fotos og redaktionel omtale, samt infomercials er ikke omfattet af klausulen.

 

Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver.

 

Kundeservice

STINE A Jewelry kundeservice har åbent mandag-torsdag kl. 9-15, fredag kl. 9-14. Du er velkommen til at ringe på tlf. +45 6165 9132 eller sende en e-mail til kundeservice@stinea.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Reklamationer

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at vi erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Vi bytter ikke en vare, som er defekt grundet slitage, uheld eller forkert brug. Ved alle reklamation skal gyldig købskvittering fremvises. Vi kan ikke behandle reklamationer uden købsbevis.

 

Pakken skal sendes til:

Stine A Jewelry
Lygten 2C, 3. sal, 320
2400 København NV

 

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

 

 My Wishlist (0)