Handelsbetingelser

Fragt

I Danmark sendes fragtfrit ved køb over 700 kr. Ved køb under 700 kr. tillægges et forsendelsesgebyr på 60 kr. Ved levering til udlandet lægges et gebyr efter Post Danmarks gældende normaltakster. Du vil modtage en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken.

Leveringstider

Normale leveringstider for lagervarer er 2-5 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

Betaling med Dankort/Visa Dankort

Ved betaling med Dankort/Visa Dankort trækkes beløbet først, når varen er afsendt. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne indtastes og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Stinea.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betaling med Dankort/Visa Dankort er gebyrfrit. De 3 kontrolcifre som skal indtastes ved betaling med kort, er de sidste 3 cifre der står bag på kortet.

Priser

Alle de viste priser på Internetsiden vises i danske kroner DKK og er inklusive moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Danmarks normale takster.

Betaling

Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK.

Sikker betaling på nettet

STINE A er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linie direkte til PBS. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes på din konto, når smykkerne sendes afsted. Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort/Visa Dankort

Farver & Nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden.

Gavekort

Gavekort er gyldigt i tre år og kan kun indløses på denne webshop eller i Stine A showroom i Lyngby. Gavekort fra Stine A er ikke gyldige hos stine As forhandlere. Der tilbydes 14 DAGES FULD RETURRET på gavekort, på lige fod med øvrige produkter på webshoppen. Der udstedes ikke elektroniske gavekort.

Returret

STINE A tilbyder alle kunder 14 DAGES FULD RETURRET.

De 14 dage gælder fra den dag, du modtager varen, og vi skal have den retur senest 14 dage herefter.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen i vores originale smykkeæske.

Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten.

Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Forsendelsesomkostninger herfor returneres ikke.

Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

Reklamationer

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få byttet en vare, som er defekte grundet af slitage, uheld eller forkert brug.

Hvordan returnerer jeg en ordre?

Du skal pakke din ordre med en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura påført grund for returnering og lægge den i en beskyttende kuvert/pakke. Mærk pakken "varer retur". Vi anbefaler forsikring i forhold til forsendelsens værdi.

Pakken SKAL sendes til:

Stine A Jewelry

Argentinavej 11

2800 Kgs. Lyngby

Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.