Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Råd og service

Med god pleje holder smykkerne længere

Tillykke med dit nye STINE A smykke!- du må ikke bruge din STINE A æske som opbevaring/smykkeskrin. det kan ilte (sortne) smykket hurtigt

Med den rigtige pleje vil du kunne få endnu større glæde af dit nye smykke.

Alle STINE A smykker er fremstillet i sterling sølv nummer 925, hvoraf nogle er overfladebehandlet, feks. forgyldt eller sort rhodineret.

Vedligeholdelse af smykket:

Du skal tage dine smykker af om natten, ved solbadning, rengøring, vaskning af hænder og sportsdyrkning. Hvis det ikke overholdes bliver smykket slidt hurtigere. smykkerne tåler aj heller hårlak, parfume og creme

Armbånd, øreringe og halskæde slides meget hurtigere, hvis man bærer dem hele døgnet.

Smykket kan renses ved at vaske det med varmt vand, almindeligt sulfo og tørres af med en blød klud.

Ved rensning bliver metallet rent, men naturligvis ikke blankt.

Du skal også vide, at visse former for medicin kan udskilles gennem huden og derved ødelægge overfladen på dine smykker. Samt at holdbarheden af guldbelægningen eller sort rhodinering er afhængig af, hvor meget syre den enkelte person har i huden. Det samme gælder for anden kemisk påvirkning som f.eks. parfume og hårlak.

Alt sølv anløber (bliver sort) også det forgyldte, hvor sterling sølvet er under forgyldningen - dvs. det som der er overfladebehandlet. Sølvet anløber både ved brug og når du ikke bruger smykket. Det er en kemisk reaktion, som ikke kan undgås. Derfor anbefaler vi, at du ligger dit smykke i en lille plastpose, når du ikke bruger det. Vær opmærksom på at materialer som læder og kunstigt læder og fugtigt klima , der kan medføre at smykket hurtigere anløber.

Materialer

STINE A fremstiller smykker i ædelmetal og ædelstene samt zirkoner. Fordi vi synes smykker i ædle materialer gør et smykke ekstra lækkert – og den gode kvalitet er lig med lang holdbarhed. STINE A smykker er udarbejdet i sterlingsølv (925 s) eller i 18 karats guld. (585) Vores sterlingsølv smykker kan være forgyldt med 18 og 24 karat guld, oxyderet (sort sølv) eller rhodineret. Forgyldningen er 3 mikron - hvilket er en meget kraftig forgyldning. Oxyderingen står vi enten selv for eller smykkerne bliver oxyderet eller rhodineret på forhånd fra fabrikkens side. STINE A foretrækker ”silk finish” på smykkerne, da det efter vores opfattelse giver et mere eksklusivt look. Det kan bedst ses på de forgyldte smykker og sølvsmykkerne.
 Alle ædelmetaller er nikkelfri. Jvf. den danske lovgivning, så skal alle smykker stemples med både holdigheds- og navnestempel. STINE A er medlem af ædelmetalkontrollen og registreret med navnestemplet "STINE A". Ædelmetal-kontrollen er en virksomhed, der er på din side (kunden), da de sørger for at teste STINE A smykker, så de lever op til de danske regler.
 

Reklamationsret  
 

Reklamationsret

Når du handler med Stine A Jewelry har du 2 års reklamationsret på alle smykker udfra følgende betragtning. Vi skelner mellem produktionsfejl og slitage. Se mere herom nedenfor. Ved reklamation reparerer vi smykket eller ombytter til et nyt.

Hvad er en produktionsfejl?
Produktionsfejl dækker over fejl på en sten eller støbefejl i materialet. Indenfor reklamationsperioden dækker vi alle produktionsfejl.

Hvad dækker slitage over?
Slitage betyder, at produktet har været brugt over længere tid. Slitage er ikke omfattet af reklamtionsretten. Skader der er opstået som følge af forkert brug eller mishandling af produktet er heller ikke dækket af reklamtionsretten. Smykker der er overfladebehandlet (fx. forgyldte eller sort rhodinerede smykker) vil med tiden blive slidt. Det betyder, at belægningen vil slides af, jo mere du bruger smykket. Dette betragtes som slitage og er ikke dækket af reklamationsretten.