Shopping bag: Tom

Om Stine A

STINE A

Stine A Johansen er selvlært smykkedesigner – født og opvokset i en forstad til København. Hun er 37 år gammel, og har levet af at lave smykker de sidste 10 år. 

Madonna og den kreative ild

Stine har siden sin barndom holdt meget af det kreative. Hun eksperimenterede med tøj, smykker og malerier og var meget inspireret af sit store idol, Madonna, og hendes stil. Kreativiteten har fulgt Stine hele livet, og denne kreative ild samt en stigende interesse for Stines smykkedesign, har motiveret hende til at lægge hele sit hjerte og al sin tid i produktionen af unikke og dybt personlige smykker. Stine laver med andre ord smykker, fordi hun ikke kan lade være. Kreativiteten og mødet med kunderne er Stines drivkraft - og så er det lykken at kunne glæde kvinder!

Æstetik og sensualitet, med et strejf af humor

Smykkerne kombinerer hverdag med det luksuriøse, og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder. 

Smykkerne er feminine, med rå og klassiske undertoner. Stine elsker at kombinere det feminine med andre udtryk – det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske. Det er ofte i kontrasten og enkelthedens samspil, at smykket får liv. Stine arbejder kun i ædelmetaller og -sten for at bevare den eksklusive kvalitet.

Stine vejleder sine kunder til et personligt look, og har skabt en kollektion, der kan kombineres på kryds og tværs. Det betyder, at smykkerne kan sættes sammen og varieres i længde, så de kan ændre udtryk og design efter den personlighed, som bærer det.

 

Inspirationen findes i detaljen

Stine arbejder ikke målrettet efter trends, men hun er altid på udkig efter ny inspiration. Ofte finder hun den ved at studere frontløberne i de internationale modeblade og lade sig inspirere derfra. Andre gange kommer inspirationen mere indirekte til hende. Det kan være en smuk knap på en bluse, en lille krummelure i et renæssancebygningsværk, eller hvad det nu måtte være, Stine møder på sin vej. Samtidig lytter hun meget til sine kunder, og kan finde på at kreere et smykke inspireret af de personligheder, hun står overfor. 

Det perfekte smykke fuldender din stil

Stine elsker den egenskab, at smykkerne både giver mulighed for at underspille og overspille kundens stil. Begge egenskaber har sine fordele, og der skal så lidt til for at lege med sin stil i hverdagen.

Det vigtigste for Stine er, at smykket ikke blot er et tilbehør, men en afgørende faktor for kundens personlige udtryk. At høre en kunde sige ”og så skal jeg lige have smykkerne på, så er min stil fuldendt…” er Stines drivkraft, og så er hun verdens lykkeligste smykkedesigner.