Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 DKK

Stine A

stineaStine A. Johansen er autodidakt smykkedesigner. Hun er 40 år, født og opvokset i en forstad til København, og har levet af at lave smykker i mere end 10 år.

Madonna og den kreative ild.

Stine har været kreativ siden barndommen. Her eksperimenterede hun med tøj, smykker og malerier under indflydelse fra sit store idol, Madonna, og hendes stil. Kreativiteten har fulgt Stine hele livet og den kreative ild, samt en stigende interesse for smykkedesign, har motiveret hende til at lægge hele sit hjerte og alt sin tid i produktionen af de unikke og personlige smykker. Hun kan ganske enkelt ikke lade være med at lave smykker! Drivkraften er mødet med kunderne og lykken ved at kunne glæde kvinder.

Æstetik og sensualitet – med et strejf af humor

Stines smykker kombinerer hverdag med det luksuriøse og fremhæver den skønhed, som kvinder i forvejen besidder. De er feminine med rå og klassiske undertoner. De skal kombinere det feminine med andre udtryk som det æstetiske, det sensuelle og det humoristiske. Det er ofte i kontrasten og enkelthedens samspil, at smykket får liv.

Alle smykkerne udarbejdes i ædelmetaller- og sten for at bevare den eksklusive kvalitet.

Stine vejleder sine kunder til et personligt look. Hun har skabt en kollektion af smykker, der kan sættes sammen, så de giver præcis det udtryk, kunden leder efter.

Inspirationen findes i detaljen

Stine arbejder ikke målrettet efter trends. Hun er altid på udkig efter inspiration, som hun finder mange forskellige steder. Det kan være en smuk knap på en bluse, en krummelure i et bygningsværk eller hvadend, der krydser hendes vej. Samtidig lytter hun meget til sine kunder og kan finde på at kreere et smykke inspireret af en personlighed, hun har mødt.

Det perfekte smykke fuldender din stil

Stine elsker, at smykkerne både giver mulighed for at underspille og overspille kundens stil. Det gør det nemt at lege med sin stil i hverdagen.

Det vigtigste for Stine er, at smykket ikke blot er tilbehør. Det er en afgørende faktor for kundens personlige udtryk. Det giver Stine drivkraft, når en kunde siger: ”og så skal jeg bare lige have smykkerne på, så er min stil fuldendt”. Det gør hende til lykkeligste smykkedesigner.