Kontakt os: stinea@stinea.dk / +45 61 65 91 32

Seneste tilføjede vare(r) ×

Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Udvidet bytteregler - jul 2017

Julegaver købt efter d. 15. november 2017 kan byttes til og med d. 12. januar 2018. Varer købt på stinea.dk og i STINE A JEWELRY showroom kan kun byttes hos STINE A i showroomet eller ved at sende varen retur til:


STINE A JEWELRY
Hejrevej 34D
2400 København NV


Ønskes pengene retur er de normale returregler gældende. Er din gave købt hos en af vores forhandlere, skal du henvende dig hos pågældende forhandler, ligesom deres bytteregler er gældende.

 

Leveringstid:
Vil du sikre dig, at din bestilling når frem inden jul, skal vi modtage din ordre senest d. 20. december kl. 12. Vi tager forbehold for evt. forsinkelser grundet vejr og almindelig juletravhed hos PostNord og GLS. 

Skandinavien og Tyskland: Din ordre skal lægges senest d. 18. december kl. 12. Vi tager forbehold for evt. forsinkelser grundet vejr og almindelig juletravhed hos GLS, UPS m.fl.

 

Uden for Europa: Din ordre skal lægges senest d. 12. december kl. 12. Vi tager forbehold for evt. forsinkelser grundet vejr og almindelig juletravhed hos GLS, UPS m.fl.

 

Fragt

I Danmark sendes fragtfrit. Fragten er altid baseret på billigste fragtmetode - det vil sige uden omdeling. Ved valg af anden fragtmetode tillæges et forsendelsesgebyr på 19 kr. eller 59 kr. alt efter den valgte fragtmetode.  Ved levering til udlandet lægges et gebyr efter fragtleverandørens gældende normaltakster. Du vil modtage en mail med din track and trace-kode, så du kan følge pakken.

Fragtfrit gælder kun i Danmark (ikke grønland og færøerne) og er altid baseret på billigste fragtmetode.   

 

Leveringstider

Ordrer afgivet inden kl. 12 på hverdage afsendes normalt samme dag. Normale leveringstider for lagervarer er typisk 1-2 hverdage indenfor Danmark, og 5-8 hverdage til udlandet. Vi tager forbehold for udsolgte varer.

 

 

Betaling med Dankort / Visa / Visa Electron/ Mastercard / American Express / PayPal / MobilePay

 

Ved betaling med Dankort og ovenstående kort trækkes beløbet først, når ordren er afsendt. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne indtastes og sendes herefter over en krypteret forbindelse til serveren. Stinea.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betaling med Dankort er gebyrfrit, gebyrer kan forekomme på øvrigekort typer. I tilfælde af gebyr vil dette tydeligt fremgå inden betalingen godkendes. De 3 kontrolcifre som skal indtastes ved betaling med kort, er de sidste 3 cifre der står bag på kortet.

 

Priser

Alle de viste priser på internetsiden vises i danske kroner DKK og er inklusiv moms. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Nords normale takster.

 

Betaling

Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK medmindre andet sproglag vælges.

 

Sikker betaling på nettet

STINE A JEWELRY er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linie direkte til PBS. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes på din konto, når smykkerne sendes afsted. Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort/Visa Dankort

 

Farver & nuancer

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver. Farverne på billederne svarer dog godt overens med virkeligheden.

 

Returnering og fortrydelsesret

De normale regler for e-handel anført nedenfor er gældende. Som kunde hos www.stinea.dk har du altid 14 dages fuld returret. Såfremt du ønsker at returnere en vare, skal du give os besked pr. mail eller brev senest 16 dage efter du har modtaget din ordre, hvorefter du har 14 dage til at returnere varen til STINE A JEWELRY: Pengene gives ikke retur, hvis du ønsker at bytte mere end 16 dage efter modtagelse, herefter ombyttes KUN til anden vare.

Ifølge reglerne for nethandel har forbrugeren følgende muligheder:

 

  • Fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.

  • En vare er brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

  • Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren selv betale.

Ved returnering af smykket skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, inkl. retuneres i STINE A JEWELRYs originale smykkeæske. Hvis du ønsker et smykke, ringstørrelse eller lignende, som ligger uden for vores sortiment, frafalder returretten. Det er yderligere et krav til returnering af varen, at den sendes med registreret pakkepost. Ved brug af fortrydelsesretten eller ved reklamation afholder køber alle omkostninger til forsendelse. Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

 

Kundeservice

STINE A JEWELRY kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10-16. Du er velkommen til at ringe på tlf. +45 6165 9132 i dette tidsrum eller sende en e-mail til kundeservice@stinea.dk med forespørgsler, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Reklamationer

På nye varer er der en reklamationsret på 2 år. Dette betyder, at du kan få erstattet en vare, hvis den er defekt som følge af en fabrikationsfejl i produktet. Du kan altså ikke få byttet en vare, som er defekt grundet almindelig slitage, uheld eller forkert brug.

 

Hvordan returnerer jeg en ordre? 

Du skal pakke din ordre med en kopi af din ordrebekræftelse eller faktura påført årsag til returneringen og lægge den i en beskyttende kuvert/pakke. Mærk pakken "Returvarer". Vi anbefaler at returnere med registreret post i forhold til forsendelsens værdi.

Pakken skal sendes til:

Stine A Jewelry ApS
Hejrevej 34D
2400 København NV.


Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Hvis en vare er udsolgt, vender vi tilbage hurtigst muligt for at give besked om dette.

 

Konkurrencer

Er der ikke meldt tilbage fra vinderen af en konkurrence inden 30 dage, fratræder retten til modtagelse af gave, da den vil være givet videre til en anden vinder. (konkurrencer på hhv. Facebook og Instagram)